Nettipelaajat eivät muutamia vuosia takaperin edes uskaltaneet haaveilla siitä, kuinka suuri määrä pelejä vielä tulisi olemaan tarjolla. Kasinopelien lisäksi tarjolla on moninpelejä, roolipelejä, massiivimoninpelejä, korttipelejä ja erilaisia urheilupelejä.Video-SlotsKiitos nopeiden nettiyhteyksien ja kehittyneiden pelien, muita pelaajia vastaan pelaaminen on helpompaa kuin koskaan aikaisemmin ja onnistuu myös mobiilialustoilla missä vain, milloin vain. Pelien määrä on tänä päivänä niin suuri, että hyvä tapa tutustua tämän hetken suosituimpiin peleihin on videoslotsin kotisivuilla https://www.videoslots.com/fi/.

Dark Knight hedelmäpeli

Erityisesti pelaajien, jotka nauttivat The Lord of the Rings, http://www.lordoftherings.net/ elokuvaan hedelmäpelistä, kannattaa kokeilla myös Microgamingin Dark Knightia. Huippusuositun Batman elokuvan pohjalta luotu Dark Knight slot on viiden kelan ja jopa 243 voittolinjan hedelmäpeli, jossa on mukana myös jackpot-toiminto. Peliä pääsee pelaamaan minimissään 0,30 krediitin panostuksella, suurimman yhden kierroksen panoksen ollessa 6,00 krediittiä.videoslots_screenshotProgressiivisen jackpot-päävoiton lisäksi Dark Knight on täynnä yllättäviä ominaisuuksia. Jackpot-päävoittoja on poikkeuksellisesti neljä erilaista ja mikä parasta, niiden voittamiseen ei vaadita mitään tiettyjä voittoyhdistelmiä, vaan ne voi voittaa täysin satunnaisesti, jos onnetar istuu olkapäällä!

Arabian Nights hedelmäpeli

Vuosien varrella on julkaistu useita Arabia-teemaisia hedelmäpelejä, usein pohjautuen Aladdinin seikkailuihin, http://www.britannica.com/topic/The-Thousand-and-One-Nights. Tämän hetken suosituin teeman peli on Arabian Nights. Tässä Net Entertaimentin tuottamassa pelissä on viisi kelaa, kolme riviä ja 10 voittolinjaa. Lisäksi pelissä on myös jackpot-päävoitto, joka on suurimmillaan 5000 euroa. Pelin voittoprosentti on 95,60 %.

Heartstone

Legendaarisesta Warcraft pelisarjastaan tunnettu Blizzard julkaisi vuonna 2014 ilmaiseksi pelattavan Hearhstone: Heros of Warcraft korttipelin. Warcraft pelisarjaan pohjautuva korttipeli yllätti suosiollaan kaikki, sillä pelillä on tänä päivänä jo yli 50 miljoonaa pelaajaa!Erityisen suosittu peli on älypuhelimilla, sillä peliä on eniten ladattu Android ja iOS alustoille. Vuoropohjaisessa pelissä kamppaillaan joko tietokonetta tai ihmispelaajaa vastaan pelikortteja käyttäen. Eri korteilla on eri kykyjä ja pelin alussa pelaaja valitsee haluamansa sankarin, jokaisella sankarilla on oma korttipakkansa.Mitä enemmän peliä pelaa, sitä paremmaksi sankari kehittyy ja sitä parempia kortteja pelaaja saa käyttöönsä. Yksinkertainen ja koukuttava peli sisältää myös paljon taktiikkaa ja strategiaa, varsinkin pelin edetessä. Peli on täysin ilmainen, joten ei muuta kun kokeilemaan!